Investeer in kennis...

...het brengt zo veel meer!
Het uitbreiden van kennis is in mijn ogen de meest waardevolle investering die een eigenaar kan doen; voor zichzelf én voor de hond. Je ziet het terug in zijn geestelijk en lichamelijk welzijn en in jullie band.

Cursusaanbod

Hieronder vind je het aanbod voor de eerste helft van 2021, passend bij de Corona-situatie. Overige onderwerpen kunnen op aanvraag online worden gegeven. Groepen, hondenscholen en verenigingen kunnen ook lezingen en workshops op maat aanvragen.

Onderwerpen waar ik regelmatig lezingen over geef zijn: Blafgedrag van honden, Spelgedrag van honden, Reactiviteit, Ongewenst gedrag, Stress bij honden, Neuswerk, Quality time en teambuilding, Pijn en gedrag deel 1 en deel 2, Hond en geluidsgevoeligheid, Hond en vuurwerkangst, Socialisatie, Veranderingen in de meest brede zin van het woord, Speuren&neuswerk en van alles daaromheen. Onderwerpen waar ik workshops over geef zijn: Lijnvoering, Wat beïnvloedt de kwaliteit van een hondenleven, Observeren & handling in het Amsterdamse bos, Neuswerk en speuren.

Fotoshoot

Privé herfst shoot

Datum Meer informatie volgt in de eerste helft van 2021


Maandelijkse bijeenkomsten 2021

In verband met Covid-19 zijn de maandelijkse lezingen vervangen door een digitaal aanbod. Je kunt je op elk gewenst moment inschrijven en een lezing bekijken op een dag en tijd die jóu uitkomt omdat ze van te voren zijn opgenomen. Er wordt gebruik gemaakt van uitgebreid beeldmateriaal en tevens komen de meest gestelde vragen aan bod. Per lezing staat een tijdsindicatie in minuten en het jaargang vermeld.

  • Hond & Ongewenst gedrag, met de nadruk op reactiviteit (150/2021) € 49
  • Spelgedrag van honden (105/2021) € 39
  • Blafgedrag van honden € volgt in mei 2021.

Accreditatiepunten

Bij diverse beroepsorganisaties zullen accreditatiepunten worden aangevraagd.

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden door een email te sturen naar Je krijgt dan een bevestigingsmail toegezonden met alle benodigde informatie. Je inschrijving is definitief op het moment van aanmelden. Restitutie is alleen mogelijk na schriftelijke afmelding tot 30 dagen voorafgaand aan het seminar, lezing, fotoshoot of workshop. Daarna vindt geen restitutie plaats. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Vragen?

Als je meer wilt weten neem dan vrijblijvend contact met me op:
Bellen mag natuurlijk ook: 06 108 00 918 of 020 640 17 12.


Foto © Maayke Klaver