Investeer in kennis...

...het brengt zo veel meer!
Het uitbreiden van kennis is in mijn ogen de meest waardevolle investering die een eigenaar kan doen; voor zichzelf én voor de hond. Je ziet het terug in zijn geestelijk en lichamelijk welzijn en in jullie band.

Cursusaanbod

In het eerste kwartaal van 2021 volgt meer informatie over de planning, e.e.a. afhankelijk van de Corona-situatie. Online lezingen kunnen op aanvraag worden gegeven.
Groepen, hondenscholen en verenigingen kunnen lezingen en workshops op maat aanvragen. Onderwerpen waar ik regelmatig lezingen over geef zijn: Blafgedrag van honden, Keuzen en grenzen, Spelgedrag van honden, Reactiviteit, Ongewenst gedrag, Stress bij honden, Neuswerk, Quality time en teambuilding, Pijn en gedrag deel 1 en deel 2, Hond en geluidsgevoeligheid, Hond en vuurwerkangst, Diverse case studies deel 1 en deel 2, Hond, gezondheid en dierenarts, Socialisatie, Pup/hond op komst van van alles daaromheen, Van pup t/m puberhond, De oudere t/m de gehandicapte hond, Preventie en van alles daaromheen, Veranderingen in de meest brede zin van het woord, Zoopharmacognosy, voeding en gedrag, Speuren&neuswerk en van alles daaromheen. Onderwerpen waar ik workshops over geef zijn: Lijnvoering, Wat beïnvloedt de kwaliteit van een hondenleven, Observeren & handling in het Amsterdamse bos, Neuswerk en speuren.

Fotoshoot

Privé herfst shoot

Datum Meer informatie volgt in het eerste kwartaal van 2021


Maandelijkse bijeenkomsten 2021

De nieuwe planning volgt in het eerste kwartaal van 2021 en hangt af van de Corona-situatie.

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden door een email te sturen naar Je krijgt dan een bevestigingsmail toegezonden met alle benodigde informatie. Mocht je wel willen maar niet kunnen op genoemde data stuur dan ook een mail. Je inschrijving is definitief op het moment van aanmelden. Restitutie is alleen mogelijk na schriftelijke afmelding tot 30 dagen voorafgaand aan het seminar, fotoshoot of workshop. Daarna vindt geen restitutie plaats. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Vragen?

Als je meer wilt weten neem dan vrijblijvend contact met me op:
Bellen mag natuurlijk ook: 06 108 00 918 of 020 640 17 12.


Foto © Maayke Klaver