Investeer in kennis...

...het brengt zo veel meer!
Het uitbreiden van kennis is in mijn ogen de meest waardevolle investering die een eigenaar kan doen; voor zichzelf én voor de hond. Je ziet het terug in zijn geestelijk en lichamelijk welzijn en in jullie band.

Cursusaanbod

Update: In verband met het Corona-virus wordt de planning van de maandelijkse bijeenkomsten aangepast. Meer informatie volgt in het najaar van 2020. De geplande fotoshoot door Ron Baltus gaat wel door.
Hieronder vind je het aanbod voor 2020. Groepen, hondenscholen en verenigingen kunnen lezingen en workshops op maat aanvragen. Onderwerpen waar ik regelmatig lezingen over geef zijn: Blafgedrag van honden, Keuzen en grenzen, Spelgedrag van honden, Reactiviteit, Ongewenst gedrag, Stress bij honden, Neuswerk, Quality time en teambuilding, Pijn en gedrag deel 1 en deel 2, Hond en geluidsgevoeligheid, Hond en vuurwerkangst, Diverse case studies deel 1 en deel 2, Hond, gezondheid en dierenarts, Socialisatie, Pup/hond op komst van van alles daaromheen, Van pup t/m puberhond, De oudere t/m de gehandicapte hond, Preventie en van alles daaromheen, Veranderingen in de meest brede zin van het woord, Zoopharmacognosy, voeding en gedrag, Speuren&neuswerk en van alles daaromheen. Onderwerpen waar ik workshops over geef zijn: Lijnvoering, Wat beïnvloedt de kwaliteit van een hondenleven, Observeren & handling in het Amsterdamse bos, Neuswerk en speuren.

Fotoshoot

Privé herfst shoot door Ron Baltus inclusief canvas van 20x30 cm

Datum 24 oktober 2020 met als alternatief 7 november 2020 i.v.m. de weersomstandigheden
Locatie Amsterdamse bos
Tijden In overleg, de shoot duurt circa 5 kwartier per sessie
Omschrijving Indien gewenst kan de shoot gecombineerd worden met eenvoudig neuswerk. Door deze combinatie wordt het meer ontspannen en natuurlijker voor hond en mens. Je ontvangt vooraf een tijdschema zodat je weet hoe laat je sessie plaatsvindt om te voorkomen dat één of meer toeschouwers aan de kant staan te wachten al dan niet met een blaffende hond. Dit om zo veel mogelijk stress voor alle partijen te voorkomen. Er zullen diverse foto's worden gemaakt welke na de shoot als voorbeeld digitaal worden toegezonden.
Prijs € 120 inclusief 21% BTW voor één persoon met 1 hond. Één of twee extra personen erbij is kosteloos, voor een tweede hond geldt een toeslag van € 37,50. Meer honden erbij gaat in overleg. Voor deze prijs ontvang je een afdruk van 1 foto naar keuze op canvas van 20x30 cm en 7 professioneel bewerkte foto's naar keuze op hoge resolutie (HR) voor persoonlijk gebruik. Van iedere bestelde HR ontvang je een gesigneerde lage resolutie versie die met behoud van het copyright logo op eigen website en social media mogen worden gebruikt. Je kunt tegen een meerprijs vanzelfsprekend meer foto's bestellen. De prijs is inclusief professioneel nabewerken van de foto's, stuk voor stuk controleren op helderheid, contrast en scherpte, waar nodig geoptimaliseerd en print-klaar gemaakt.


Maandelijkse bijeenkomsten 2020

De lezingen worden bij mij thuis (= Amstelveen) gehouden, tenzij anders vermeld, zodat ik de prijs laag kan houden, waardoor het toegankelijk wordt voor (bijna) iedereen. De lezingen zijn interactief en er wordt gebruik gemaakt van veel beeldmateriaal. De tijden zijn van 13.00 tot 15.15 uur, m.u.v. de november lezing, deze is van 13.00 tot 15.45 uur.

  • 27 september: Veranderingen in de meest brede zin van het woord die een hondenleven beïnvloeden
  • 17 oktober: Zoopharmacognosy, voeding en gedrag
  • 22 november: Pijn bij honden: een belangrijke oorzaak voor probleemgedrag
  • 12 december: Hond en geluidsgevoeligheid: hierbij kun je denken aan angst voor onweer, vuurwerk etc.

De prijs is € 32,50 per persoon. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen per lezing. Puntentoekenning APDT: 10 punten per lezing/workshop. CKI: lezingen maart en december 10 punten, lezingen september, oktober en november 5 punten.

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden door een email te sturen naar Je krijgt dan een bevestigingsmail toegezonden met alle benodigde informatie. Mocht je wel willen maar niet kunnen op genoemde data stuur dan ook een mail. Je inschrijving is definitief op het moment van aanmelden. Restitutie is alleen mogelijk na schriftelijke afmelding tot 30 dagen voorafgaand aan het seminar, fotoshoot of workshop. Daarna vindt geen restitutie plaats. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Vragen?

Als je meer wilt weten neem dan vrijblijvend contact met me op:
Bellen mag natuurlijk ook: 06 108 00 918 of 020 640 17 12.


Foto © Maayke Klaver