Verzorging

In verband met drukte in gedragsbegeleiding, puppycoaching en het geven van onderwijs worden de diensten genoemd op deze pagina momenteel niet aangeboden.

Ik bied verzorging aan huis en een individuele uitlaatservice. Tijdens je vakantie kan ik de zorg voor je huisdieren (poes, knaagdier en/of vogel) van je overnemen. Afhankelijk van je wensen en de locatie kan ik 1 of 2 keer per dag langskomen. Ik geef je dier(en) extra aandacht, eten, drinken en indien van toepassing medicijnen. Uiteraard is het verschonen van de kattenbak en/of zijn verblijf ook geen probleem.

Een huisbezoek duurt gemiddeld een half uur, afhankelijk van het aantal dieren en de verzorging die nodig is. Als je een langer huisbezoek prettiger vindt, dan kan dat in overleg natuurlijk ook.

Uitlaatservice

Je kunt je hond door mij laten ophalen voor een privé wandeling. Je hond zit nooit met andere honden in de auto en wandelt alleen met mij. Een wandeling ter plaatse is natuurlijk ook mogelijk. De lengte en prijs van de wandeling hangen af van je hond en jouw wensen. Ook kan ik de verzorging en het uitlaten van honden die moeilijk uit logeren kunnen (deels) op me nemen.

Sinds 2010 is het niet meer mogelijk om honden bij mij thuis te laten logeren.