Webshop

Je kunt bij mij ook terecht voor een lijn en/of voor een tuigje voor je hond. De juiste ‘uitzet’ is een waardevolle investering voor jou en je hond; het is niet alleen een stuk comfort, het is tevens een stuk veiligheid voor jullie beide. Aangezien het vaak een éénmalige aanschaf betreft is het raadzaam een goede keus te maken. Als je het moeilijk vindt om te kiezen dan kan ik je altijd adviseren.

Lijnen

Ik laat eigen lijnen maken omdat ik voorkeur heb voor langere lijnen van zacht, soepel en lichtgewicht materiaal, prettig voor hond en mens. Een langere lijn geeft je hond wat meer ‘privacy’ en bewegingsvrijheid wat diverse voordelen heeft. Je kunt de lijn altijd tijdelijk inkorten als een situatie daarom vraagt en daarnaast vind ik een vaste lijn om verschillende redenen beter dan een uitrollijn.

De lijnen zijn gemaakt van cushion webband, 19 millimeter breed, 3 of 5 meter lang en kosten respectievelijk € 27 en € 37. De lijnen zijn zwart, hebben een handvat en zijn geborduurd met Michelle Vrolijk.nl in een beige tint waardoor ze mooi bij onderstaande tuigjes passen.

Hondentuigjes - Aanbieding

Ik importeer rechtstreeks uit Italië tuigjes van het merk Haqihana. Ze zijn in alle maten (XXS t/m XL) op voorraad in de kleuren zwart en beige. De tuigjes zijn gemaakt van een zachte kwaliteit stof, zijn wasbaar en hebben een goede pasvorm. De internationaal zeer bekende hondentrainster Turid Rugaas, auteur van onder andere de boeken ‘Kalmerende Signalen’ en 'Blafgedrag' is een groot voorstander van Haqihana tuigjes. Klik hier voor meer informatie. De prijs is € 35 ongeacht de maat.

Bestellen

Als je interesse hebt in lijnen en/of tuigjes, neem dan contact met me op: o.v.v. je adresgegevens, dan kan de bestelling per direct op de post, samen met een kleine attentie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een artikel cadeau te doen.