Investeer in kennis...

...het brengt zo veel meer!
Het uitbreiden van kennis is in mijn ogen de meest waardevolle investering die een eigenaar kan doen; voor zichzelf én voor de hond. Je ziet het terug in zijn geestelijk en lichamelijk welzijn en in jullie band.

Cursusaanbod

Hieronder vind je het aanbod voor 2020. Regelmatig worden nieuwe items toegevoegd. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere datum, locatie of onderwerp laat het me dan weten, in overleg is veel mogelijk. Onderwerpen waar ik regelmatig lezingen over geef zijn: Blafgedrag van honden, Keuzen en grenzen, Spelgedrag van honden, Reactiviteit, Ongewenst gedrag, Stress bij honden, Neuswerk, Quality time en teambuilding, Pijn en gedrag deel 1 en deel 2, Hond en geluidsgevoeligheid, Hond en vuurwerkangst, Diverse case studies deel 1 en deel 2, Hond, gezondheid en dierenarts, Socialisatie, Pup/hond op komst van van alles daaromheen, Van pup t/m puberhond, De oudere t/m de gehandicapte hond, Preventie en van alles daaromheen, Veranderingen in de meest brede zin van het woord, Zoopharmacognosy, voeding en gedrag, Speuren&neuswerk en van alles daaromheen. Onderwerpen waar ik workshops over geef zijn: Lijnvoering, Wat beïnvloedt de kwaliteit van een hondenleven, Observeren & handling in het Amsterdamse bos, Neuswerk en speuren. Groepen, hondenscholen en verenigingen kunnen lezingen en workshops op maat aanvragen. Op verzoek kan het ook in het Engels worden gegeven.


Maandelijkse bijeenkomsten 2020

De lezingen worden bij mij thuis (= Amstelveen) gehouden, tenzij anders vermeld, zodat ik de prijs laag kan houden, waardoor het toegankelijk wordt voor (bijna) iedereen. De lezingen zijn interactief en er wordt gebruik gemaakt van veel beeldmateriaal. De tijden zijn van 13.00 tot 15.15 uur, m.u.v. de november lezing, deze is van 13.00 tot 15.45 uur.

  • 18 januari: Keuzes en grenzen: wanneer en hoe geef je keuzes, wanneer en hoe stel je grenzen
  • 22 februari: Blafgedrag van honden: wanneer blaffen een probleem wordt voor hond, mens en omgeving
  • 21 maart: Quality time & teambuilding met honden: hoe beter de band, hoe beter de basis
  • 19 april: Van pup t/m puberhond: van het uitkiezen van een pup t/m het begeleiden van de puberhond
  • 17 mei: WORKSHOP Observeren & handling in het Amsterdamse bos: gezamenlijk bekijken we live situaties, incl. 'oefeningen' en tips
  • 27 juni: Preventie en van alles daaromheen
  • 27 september: Veranderingen in de meest brede zin van het woord die een hondenleven beïnvloeden
  • 17 oktober: Zoopharmacognosy, voeding en gedrag
  • 22 november: Pijn bij honden: een belangrijke oorzaak voor probleemgedrag
  • 12 december: Hond en geluidsgevoeligheid: hierbij kun je denken aan angst voor onweer, vuurwerk etc.

De prijs is € 32,50 per persoon. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen per lezing. Puntentoekenning APDT: 10 punten per lezing/workshop, puntentoekenning CKI is aangevraagd en volgt zo spoedig mogelijk.

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden door een email te sturen naar Je krijgt dan een bevestigingsmail toegezonden met alle benodigde informatie. Mocht je wel willen maar niet kunnen op genoemde data stuur dan ook een mail. Je inschrijving is definitief op het moment van aanmelden. Restitutie is alleen mogelijk na schriftelijke afmelding tot 30 dagen voorafgaand aan het seminar of workshop. Daarna vindt geen restitutie plaats. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en koffie en thee en exclusief lunch.

Vragen?

Als je meer wilt weten neem dan vrijblijvend contact met me op:
Bellen mag natuurlijk ook: 06 108 00 918 of 020 640 17 12.


Foto © Maayke Klaver