Investeer in kennis...

...het brengt zo veel meer!
Het uitbreiden van kennis is in mijn ogen de meest waardevolle investering die een eigenaar kan doen; voor zichzelf én voor de hond. Je ziet het terug in zijn geestelijk en lichamelijk welzijn en in jullie band.

Cursusaanbod

Hieronder vind je het aanbod voor 2019. Regelmatig worden nieuwe items toegevoegd. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere datum, locatie of thema laat het me dan weten. In overleg is veel mogelijk. Groepen, hondenscholen en verenigingen kunnen lezingen en workshops op maat aanvragen. Op verzoek kunnen de cursussen ook in het Engels worden gegeven.

Workshop

Kleinschalige workshop mét hond

Datum Drie-delige workshop op 21 sept., 25 sept. en 2 oktober 2019
Locatie Amstelveen
Tijden Sessie 1 en 2: 10.00 - 12.30 uur en sessie 3: 10.00 - 13.45 uur
Kosten € 95 met hond en € 75 zonder hond
Aantal deelnemers 4 personen waarvan maximaal 3 met hond. Sessie 3 (2 oktober) is een privé sessie en gaat steeds met één hond tegelijk waardoor ook minder sociaal vaardige honden kunnen deelnemen.
  • Hond 1: 10.00 - 11.15 uur
  • Hond 2: 11.15 - 12.30 uur
  • Hond 3: 12.30 - 13.45 uur
Omschrijving Door middel van informatie, praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal wordt gekeken naar zaken die het leven van een hond beïnvloeden. Het doel is het verbeteren van het leven van de hond daar waar mogelijk. Deelnemers leren breder kijken, anders handelen, problemen voorzien en consequenties begrijpen. Ze krijgen als het ware een kijkje in het leven van hun hond waardoor het leven van beide wijzigt.
  • Sessie 1 (21 september): Introductie, theorie en videomateriaal (zonder honden).
  • Sessie 2 (25 september): Observeren in de praktijk (zonder eigen honden).
  • Sessie 3 (2 oktober): Praktijksessie met eigen honden.
Deelnemers krijgen vooraf een vragenformulier toegezonden zodat de workshop zo veel mogelijk op maat gemaakt wordt.

Fotoshoot

Privé herfst shoot door Maayke Klaver inclusief canvas van 20x30 cm

Datum 19 oktober 2019 met als alternatief 26 oktober 2019 i.v.m. de weersomstandigheden
Locatie Amsterdamse bos
Tijden In overleg, de shoot duurt circa 5 kwartier per sessie
Omschrijving De shoot wordt deels gecombineerd met eenvoudig neuswerk. Door deze combinatie wordt het meer ontspannen en natuurlijker voor hond en mens. Ervaring leert dat op deze wijze de aanwezigheid van de fotograaf wordt 'vergeten'. Je ontvangt vooraf een tijdschema zodat je weet hoe laat je sessie plaatsvindt om te voorkomen dat één of meer toeschouwers aan de kant staan te wachten al dan niet met een blaffende hond. Dit om zo veel mogelijk stress voor alle partijen te voorkomen. Er zullen diverse foto's worden gemaakt welke na de shoot als voorbeeld digitaal worden toegezonden.
Prijs € 120 inclusief 21% BTW voor één persoon met 1 hond. Één of twee extra personen erbij is kosteloos, voor een tweede hond geldt een toeslag van € 37,50. Meer honden erbij gaat in overleg. Voor deze prijs ontvang je een afdruk van 1 foto naar keuze op canvas van 20x30 cm en 7 professioneel bewerkte foto's naar keuze op hoge resolutie (HR) voor persoonlijk gebruik. Van iedere bestelde HR ontvang je een gesigneerde lage resolutie versie die met behoud van het copyright logo op eigen website en social media mogen worden gebruikt. Je kunt tegen een meerprijs vanzelfsprekend meer foto's bestellen. De prijs is inclusief professioneel nabewerken van de foto's, stuk voor stuk controleren op helderheid, contrast en scherpte, waar nodig geoptimaliseerd en print-klaar gemaakt.


Maandelijkse bijeenkomsten

Hieronder vind je de planning voor 2019. Tijden: van 13.00 tot 15.15 uur, met uitzondering van de lezing van 14 juli: deze is van 10.15 tot 12.30 uur en de lezing van 16 november is van 13.00 tot 15.45 uur. Locatie: bij mij thuis (=Amstelveen) zodat ik de prijs laag kan houden, waardoor het toegankelijk wordt voor (bijna) iedereen. De lezingen zijn interactief en er wordt gebruik gemaakt van veel beeldmateriaal.

  • 22 september 2019: Blafgedrag van honden: wanneer blaffen een probleem wordt voor hond, mens en omgeving
  • 20 oktober 2019: Probleemgedrag bij honden: leer over oorzaken én oplossingen
  • 16 november 2019: Pijn bij honden: pijn is een belangrijke trigger voor ongewenst gedrag
  • 14 december 2019: Quality time & teambuilding met honden: hoe beter de band, hoe beter de basis

De prijs is € 27,50 per persoon. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen per keer. Puntentoekenning: APDT: 10 punten per lezing, geldig voor alle lezingen. CKI: 10 punten voor de lezingen Spelgedrag, Neuswerk, Stress, Divers beeldmateriaal, Probleemgedrag, Blafgedrag, Quality time & teambuilding. CKI: 5 punten voor de lezing Pijn bij honden.

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden door een email te sturen naar Je krijgt dan een bevestigingsmail toegezonden met alle benodigde informatie. Mocht je wel willen maar niet kunnen op genoemde data stuur dan ook een mail. Je inschrijving is definitief op het moment van aanmelden. Restitutie is alleen mogelijk na schriftelijke afmelding tot 30 dagen voorafgaand aan het seminar of workshop. Daarna vindt geen restitutie plaats. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en koffie en thee en exclusief lunch.

Vragen?

Als je meer wilt weten neem dan vrijblijvend contact met me op:
Bellen mag natuurlijk ook: 06 108 00 918 of 020 640 17 12.


Foto © Maayke Klaver