Investeer in kennis...

...het brengt zo veel meer!
Het uitbreiden van kennis is in mijn ogen de meest waardevolle investering die een eigenaar kan doen; voor zichzelf én voor de hond. Je ziet het terug in zijn geestelijk en lichamelijk welzijn en in jullie band.

Cursusaanbod

Hieronder vind je het aanbod voor 2019. Regelmatig worden nieuwe items toegevoegd. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere datum, locatie of thema laat het me dan weten. In overleg is veel mogelijk. Groepen, hondenscholen en verenigingen kunnen lezingen en workshops op maat aanvragen. Op verzoek kunnen de cursussen ook in het Engels worden gegeven.

Fotoshoot

Privé herfst shoot door Ron Baltus inclusief canvas van 20x30 cm

Datum 19 oktober 2019 met als alternatief 26 oktober 2019 i.v.m. de weersomstandigheden
Locatie Amsterdamse bos
Tijden In overleg, de shoot duurt circa 5 kwartier per sessie
Omschrijving De shoot wordt deels gecombineerd met eenvoudig neuswerk. Door deze combinatie wordt het meer ontspannen en natuurlijker voor hond en mens. Ervaring leert dat op deze wijze de aanwezigheid van de fotograaf wordt 'vergeten'. Je ontvangt vooraf een tijdschema zodat je weet hoe laat je sessie plaatsvindt om te voorkomen dat één of meer toeschouwers aan de kant staan te wachten al dan niet met een blaffende hond. Dit om zo veel mogelijk stress voor alle partijen te voorkomen. Er zullen diverse foto's worden gemaakt welke na de shoot als voorbeeld digitaal worden toegezonden.
Prijs € 120 inclusief 21% BTW voor één persoon met 1 hond. Één of twee extra personen erbij is kosteloos, voor een tweede hond geldt een toeslag van € 37,50. Meer honden erbij gaat in overleg. Voor deze prijs ontvang je een afdruk van 1 foto naar keuze op canvas van 20x30 cm en 7 professioneel bewerkte foto's naar keuze op hoge resolutie (HR) voor persoonlijk gebruik. Van iedere bestelde HR ontvang je een gesigneerde lage resolutie versie die met behoud van het copyright logo op eigen website en social media mogen worden gebruikt. Je kunt tegen een meerprijs vanzelfsprekend meer foto's bestellen. De prijs is inclusief professioneel nabewerken van de foto's, stuk voor stuk controleren op helderheid, contrast en scherpte, waar nodig geoptimaliseerd en print-klaar gemaakt.


Maandelijkse bijeenkomsten

Hieronder vind je de planning voor 2019. Tijden: van 13.00 tot 15.15 uur, met uitzondering van de lezing van 16 november is van 13.00 tot 15.45 uur. Locatie: bij mij thuis (=Amstelveen) zodat ik de prijs laag kan houden, waardoor het toegankelijk wordt voor (bijna) iedereen. De lezingen zijn interactief en er wordt gebruik gemaakt van veel beeldmateriaal.

  • 20 oktober 2019: Probleemgedrag bij honden: leer over oorzaken én oplossingen
  • 16 november 2019: Pijn bij honden: pijn is een belangrijke trigger voor ongewenst gedrag
  • 14 december 2019: Quality time & teambuilding met honden: hoe beter de band, hoe beter de basis

De prijs is € 27,50 per persoon. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen per keer. Puntentoekenning: APDT: 10 punten per lezing, geldig voor alle lezingen. CKI: 10 punten voor de lezingen Spelgedrag, Neuswerk, Stress, Divers beeldmateriaal, Probleemgedrag, Blafgedrag, Quality time & teambuilding. CKI: 5 punten voor de lezing Pijn bij honden.

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden door een email te sturen naar Je krijgt dan een bevestigingsmail toegezonden met alle benodigde informatie. Mocht je wel willen maar niet kunnen op genoemde data stuur dan ook een mail. Je inschrijving is definitief op het moment van aanmelden. Restitutie is alleen mogelijk na schriftelijke afmelding tot 30 dagen voorafgaand aan het seminar of workshop. Daarna vindt geen restitutie plaats. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en koffie en thee en exclusief lunch.

Vragen?

Als je meer wilt weten neem dan vrijblijvend contact met me op:
Bellen mag natuurlijk ook: 06 108 00 918 of 020 640 17 12.


Foto © Maayke Klaver